Moto Center Mertens

Jos & Willem, vader & zoon, met motorolie in de aderen.

Jos Mertens is in de jaren zeventig zijn carrière begonnen als technieker bij Garage Vandenbergh in Sint-Joris-Winge. In 1998 is hij in Tielt-Winge gestart met zijn eigen motorwinkel, Moto Center Mertens waar hij verdeler was van verschillende soorten merken. In 2004 is zijn zoon Willem mee in de zaak gestapt. Sindsdien baten vader en zoon de motorzaak met veel liefde en passie uit en zijn zij intussen reeds meer dan 20 jaar exclusieve Kawasaki dealer. Naast Kawasaki motoren, verkoopt Moto Center Mertens ook mooie kwaliteitsvolle tweedehands motoren. Met hun persoonlijke aanpak proberen zij steeds een service op maat aan te bieden aan de klant. Om hun kennis steeds up-to-date te houden aan de laatste technieken, trachten zij zich zoveel mogelijk bij te scholen.

Ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands motor en houd je van een persoonlijke aanpak? Kom dan zeker eens langs bij Moto Center Mertens waar Jos en Willem je met de glimlach verder helpen.

Onze services

U kan bij ons terecht voor:

Het onderhoud van uw motorfiets met de grootste zorg

In onze eigen werkplaats geven we uw motor het nodige onderhoud met grootste zorg en met oog voor detail.

Onderhoud

Het onderhoud van uw motorfiets met de grootste zorg

Als exclusieve Kawasaki dealer kiezen we ervoor om bij onderhoud en herstellingen van jouw Kawasaki motor enkel te werken met originele Kawasaki onderdelen [1].

Elke Kawasaki motorfiets werd ontwikkeld en gebouwd met modelspecifieke genuine parts. Elk onderdeel werd uitvoerig getest en voldoet aan strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen. En precies daarom werken wij voor onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uitsluitend met originele Kawasaki onderdelen.

.
Alleen zo kunnen we jou verzekeren van een optimale service. Je kunt bij ons terecht voor periodiek onderhoud, herstellingen, bandenservice, montage van accessoires, etc.
Tijdens het uitvoeren van kleine werkzaamheden kan je wachten in onze wachtruimte en kan je genieten van een gratis kopje koffie.

We werken enkel op afspraak, reserveer dan ook tijdig je afspraak’

kawasaki Moto Center Mertens

Nieuwe motoren

Exclusieve Kawasaki dealer
Moto Center Mertens

Als exclusieve Kawasaki dealer bieden we het volledige gamma van Kawasaki motoren aan.

Wij hebben alle modellen op voorraad, in alle beschikbare kleuren.

Natuurlijk is ook de rijervaring belangrijk en wil je weten wat je koopt. Precies daarom staat er voor jou een volledig demo-gamma klaar voor een testrit.
Heb je een keuze gemaakt, dan maken wij voor jou een offerte op maat, met of zonder overname en/of financiering [2].
Dat doen we altijd persoonlijk en nooit via e-mail, omdat we ervan overtuigd zijn dat we jou alleen na een persoonlijke kennismaking optimaal kunnen begeleiden naar de motor die perfect bij jou en jouw budget past.

Het team

Motorliefhebbers in hart en nieren
kawasaki Moto Center Mertens

Willem Mertens

kawasaki Moto Center Mertens

Jos Mertens

Contacteer ons vrijblijvend

016 63 49 80

[1] Elke Kawasaki motorfiets werd ontwikkeld en gebouwd met modelspecifieke genuine parts. Elk onderdeel werd uitvoerig getest en voldoet aan strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen. En precies daarom werken wij voor onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uitsluitend met originele Kawasaki onderdelen.

[2] Let op, geld lenen kost ook geld! Moto Center Mertens werkt voor de financiering samen met Alpha Credit.